Disney quiz for børn

Disneyfilm-quiz # 1 – Test din viden i Disney-quiz her

27. jul. 2017 — Test, hvor meget du kan huske om de klassiske Disney-film. Vi spoler tiden en del år tilbage, og stiller dig 10 spørgsmål. Test din viden her.

Disney-filmene er populære blandt mange, men hvor godt har du fulgt med i de forskellige klassikere? Test din viden i vores Disney-quiz her.

Prøv sjove, danske Disney-quizzer her

Disney-quiz | Prøv sjove, danske Disney-quizzer her

De fleste elsker Disneyfilm. Her har vi samlet en lang række Disney-quizzer for både store og små. Prøv en Disney-quiz og test din viden her.

Disneyfilm-quiz # 4 – Test din viden i Disney-quiz her

1. jun. 2020 — DISNEYFILM-QUIZ # 4 · 1. Hvor mange øjne har Jumba i Lilo & Stitch? · 2. I hvor mange timer skal Herkules afgive sine kræfter til Hades for at …

Disney har produceret et væld af film gennem tiderne, som er blevet historiske for mange. Kan du få 20 rigtige i vores Disney-quiz? Test din viden her.

Quiz: Er du en ÆGTE Disneyfan, som kan huske alt fra de …

Test dig selv: Er du en ÆGTE Disneyfan, som kan huske alt fra de store klassikere? | Woman.dk

8. jul. 2021 — Hvis du elsker Disney, så kan du med garanti svare rigtigt på mange af disse spørgsmål. Test din Disney-viden i quizzen lige her.

Hvis du elsker Disney, så kan du med garanti svare rigtigt på mange af disse spørgsmål. Test din Disney-viden i quizzen lige her

Disney quiz – Quizz – Kan du svare rigtigt?

Og de producerer den ene film efter den anden nu om dage. Derfor mener vi, at det er på tide med en ordentlig Disney quiz, hvor du kan få testet din viden om …

Disneyfilm-quiz – Andeby.dk

Disneyfilm-quiz

Disneyfilm-quiz. Nu er det tid til at teste din Disneyfilm viden! 62 Kommentarer. Andedronningen. 12/14. 23-04-2021 16:24 · Svar.

Nu er det tid til at teste din Disneyfilm viden!

Disney quiz!!! Jeopardy Template

Hvad hedder prinsen i den danske version af Tornerose?, Hvad hedder den gule fisk i Den Lille Havfrue i den danske version?, Hvad hedder Askepots to …

Hvad hedder prinsen i den danske version af Tornerose?, Hvad hedder den gule fisk i Den Lille Havfrue i den danske version?, Hvad hedder Askepots to stedsøstre i den danske version? (Natalie og Leonora, Kristine og Laura, Frederikke og Mathilde) , Hvilket år blev Snehvide udgivet i DK? (1934,1938 eller 1942)

Popquiz 186 – Disney film

Popquiz 186 – Disney film – Popquiz

Musikquiz for børn med spørgsmål om Disney film fra bl.a. “Løvernes Konge”, “Den lille havfrue”, “Snehvide”, “Pinocchio”, “Bambi” og “Junglebogen”.

Keywords: disney quiz for børn